Σας ενδιαφέρουν η απλή χρήση υπολογιστή ή πιο εξειδικευμένες δεξιότητες; H VKsolutions παρέχει μια πλήρη γκάμα σεμιναρίων σε θέματα πληροφορικής. Τα σεμινάρια γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν ακριβώς τις ανάγκες της εταιρίας σας.
Η εταιρία μας δεν υποστηρίζει τα έτοιμα "πακέτα" ύλης που κυκλοφορούν. Προσπάθειά μας είναι να σχεδιάσουμε την κάθε εκπαίδευση όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ανάγκες σας.
Αυτό το πετυχαίνουμε με συναντήσεις που προηγούνται του σεμιναρίου, στις οποίες αναλύουμε τις διεργασίες και τις ιδιαιτερότητές σας και καθορίζουμε μαζί την ύλη που χρειάζεστε.
Η εκπαίδευση όμως δεν τελειώνει εκεί!
Μετά το τέλος των σεμιναρίων οι εκπαιδευόμενοι έχουν στην διάθεσή τους την ηλεκτρονική μας διεύθυνση υποστήριξης στην οποία μπορούν να στέλνουν απορίες ή ερωτήσεις σχετικά με τα θέματα τα οποία παρακολούθησαν.
Επίσης σε διάστημα ενός μήνα ακολουθεί μία δίωρη συνάντηση με τους εκπαιδευόμενους στην οποία μπορούνε να λύσουν απορίες που δημιουργήθηκαν από την χρήση των προγραμμάτων, στα οποία είχαν εκπαιδευτεί.

Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε εταιρίες που έχουν ή σχεδιάζουν να φτιάξουν τμήμα ανάπτυξης εφαρμογών. Στα σεμινάρια αυτά διδάσκονται Γλώσσες προγραμματισμού σε αρχικό ή προχωρημένο επίπεδο (C#, VisualBasic, Python, Javascript)