Τι είναι το Azure;

Το Azure είναι η cloud πλατφόρμα της Microsoft, με την οποία μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον κλασικό server, δίνοντας την δυνατότητα παροχής ευέλικτων υπηρεσιών, καθώς και την εξυπηρέτηση χρηστών, που θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, απρόσκοπτα και με ασφάλεια. Το Azure αποτελεί μία πλατφόρμα που μπορεί να μετατρέψει το cloud στο απολυτό εργαλείο εξυπηρέτησης όλων των επιχειρησιακών αναγκών.

Πως θα σας βοηθήσουμε ώστε να το χρησιμοποιήσετε;

Εμείς αναλαμβάνουν να στήσουμε όλη την απαραίτητη υποδομή, ώστε να το χρησιμοποιήσετε. Ο συνεργάτης μας θα σας καθοδηγήσει στο να αποφασίσετε το είδος των υποδομών που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της εταιρίας σας.

Επιπλέον αναλαμβάνουμε την καθημερινή παρακολούθησή των υποδομών (monitoring), για να είσαστε σίγουροι ότι λειτουργούν σωστά. Στο τέλος κάθε μήνα λαμβάνετε και ένα πλήρες report, στο οποίο φαίνονται όλες οι παράμετροι λειτουργίας των υποδομών σας.

Use cases

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις, στις οποίες μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το χρησιμοποιήσετε είναι οι παρακάτω

Φιλιξενία web εφαρμογής: Σας εξασφαλίζει ταχύτητα στην λειτουργία, ασφάλεια από κακόβουλες επιθέσεις, μπορεί να σηκώσει όσους χρήστες θέλετε, από μία μικρή ομάδα μέχρι πολλές χιλιάδες.

Φιλοξενία βάσης δεδομένων: Ακόμα και αν έχετε την εφαρμογή σας εγκατεστημένη στο γραφείο σας, μπορείτε να ανεβάσετε την βάση δεδομένων στο Azure χρησιμοποιώντας τον server του Azure.

Αυτή η χρήση σας προσφέρει δύο βασικά πλεονεκτήματα. Το πρώτο είναι ότι την βάση σας μπορείτε να την χρησιμοποιείτε από χώρους και εκτός γραφείου. Το δεύτερο είναι ότι δεν έχετε την ανάγκη, της αγοράς και συντήρησης ενός database server και ενός administrator, που θα φροντίζει αυτό το μηχάνημα και το λογισμικό του