Η VK SOLUTIONS ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό να προσφέρει καινοτόμες και πρωτοποριακές υπηρεσίες στο χώρο της οργάνωσης και μηχανογράφησης εταιριών στη χώρα μας. Πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη αρκετών εταιριών με τις οποίες ανέπτυξε καλές σχέσεις συνεργασίας σε διάφορα επίπεδα. 

Σκοπός μας είναι να γίνουμε στρατηγικοί συνεργάτες των εταιριών που κατανοούν την αναγκαιότητα της οργάνωσης μέσω Η/Υ. Για αυτό παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού που δίνουν λύσεις σε σημαντικά θέματα οργάνωσης των διαδικασιών στο εργασιακό περιβάλλον. 

Παράλληλα η VK SOLUTIONS δραστηριοποιείται και σε άλλες υπηρεσίες ώστε να καλύψει ένα ευρύ φάσμα των αναγκών των επιχειρήσεων που καλούνται να ανταποκριθούν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου δραστηριοποιούνται. Η γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες.

Ανάπτυξη λογισμικού. Τα προγράμματα διαχείρισης κάθε είδους πληροφορίας έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της σημερινής επιχείρησης. Διαχείριση πελατών, εσόδων, εξόδων, πωλήσεων, παραγωγής προϊόντων, διαδικασιών, εντάσσονται στους καθημερινές ανάγκες των επαγγελματιών. Η σωστή διαχείριση των παραπάνω μπορεί να κάνει την διαφορά ανάμεσα σε μια βιώσιμη ή μη εταιρία. Η ομάδα μας, με την πολυετή εμπειρία της, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση τέτοιου είδους εφαρμογών.

Σεμινάρια. Σας ενδιαφέρουν η απλή χρήση υπολογιστή ή πιο εξειδικευμένες δεξιότητες; H VKsolutions παρέχει μια πλήρη γκάμα σεμιναρίων σε θέματα πληροφορικής. Τα σεμινάρια γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν ακριβώς τις ανάγκες της εταιρίας σας.

Ανάλυση δεδομένων. Για μια εταιρία σήμερα, το να λαμβάνει αποφάσεις χωρίς την κατάλληλη πληροφορία είναι καταστροφικό. Μόνο τα σωστά δεδομένα και η επιτυχημένη ανάλυσή τους μπορεί να οδηγήσει σε σταθερά βήματα στο μέλλον. Η πληροφορία αυτή υπάρχει άφθονη και σε διάφορες μορφές. Η ανάλυσή της και η εξαγωγή συμπερασμάτων είναι μια μεγάλη πρόκληση. Σε αυτήν την προσπάθεια σας υποστηρίζουμε εμείς.

Υπηρεσίες Azure. Το Azure είναι η cloud πλατφόρμα της Microsoft με την οποία μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον κλασικό server, δίνοντας την δυνατότητα παροχής ευέλικτων υπηρεσιών καθώς και την εξυπηρέτηση χρηστών που θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, απρόσκοπτα και με ασφάλεια. Το Azure αποτελεί μία πλατφόρμα που μπορεί να μετατρέψει το cloud στο απολυτό εργαλείο εξυπηρέτησης όλων των επιχειρησιακών αναγκών.

Η VK SOLUTIONS με κριτήριο την ανάπτυξη σωστών επαγγελματικών σχέσεων, προσφέρει συνεχή υποστήριξη στον πελάτη, ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων, και τεχνολογικές λύσεις για να εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες της αγοράς.