Είμαστε μία ομάδα

με εξωπραγματικά υψηλά πρότυπα

Από το 2006 φτιάχνουμε ψηφιακές εφαρμογές ανοίγοντας συνέχεια νέους δρόμους στην διαχείριση των εταιρικών διαδικασιών

Slider

Υπηρεσίες

Η VK SOLUTIONS ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει καινοτόμες και πρωτοποριακές υπηρεσίες στο χώρο της οργάνωσης και μηχανογράφησης εταιριών στη χώρα μας.

Σεμινάρια

Σας ενδιαφέρει η απλή χρήση υπολογιστή ή πιο εξειδικευμένες δεξιότητες; H VKsolutions παρέχει μια πλήρη γκάμα σεμιναρίων σε θέματα πληροφορικής. Τα σεμινάρια γίνονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτουν ακριβώς τις ανάγκες της εταιρίας σας.

Ανάλυση δεδομένων

Χωρίς τα σωστά δεδομένα, η εταιρία είναι τυφλή και στηρίζεται μόνο σε θεωρίες. Ο στόχος είναι να μετατρέψει τα δεδομένα σε πληροφορία και την πληροφορία σε διορατικότητα.

Ανάπτυξη λογισμικού

Στην VK solutions δημιουργούμε εφαρμογές κάθε επιπέδου. Από απλά προγράμματα, μέχρι ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης, κάνοντας τις καθημερινές διαδικασίες της εταιρίας σας πιο γρήγορες και εύκολες.

Υπηρεσίες Azure

Κάθε cloud εφαρμογή, από απλό site, μέχρι ολοκληρωμένο ERP, χρειάζεται ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον για να τρέχει. Το Microsoft Azure παρέχει ένα τέτοιο περιβάλλον και εμείς παρέχουμε τις απαραίτητες υπηρεσίες, για την φιλοξενία και την λειτουργία της εφαρμογής σας, σε αυτό.

Our Working Process

Έρευνα αντικειμένου

Έρευνα αντικειμένου

Στην πρώτη συνάντηση με τα στελέχη σας καθορίζουμε τις βασικές ανάγκες της επιχείρησής σας και αποφασίζουμε τα επόμενα βήματα.

Ανάπτυξη ιδεών

Ανάπτυξη ιδεών

Αξιοποιώντας στο έπακρο κάθε διαθέσιμο πόρο, σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία μας, σχεδιάζουμε την εφαρμογή που καλύπτει όσο το δυνατό περισσότερο τις διεργασίες της εταιρίας σας.

Υλοποίηση project

Υλοποίηση project

Σε συνεχή συνεργασία και επικοινωνία με τον υπέυθυνο του έργου υλοποιούμε τις ιδέες που αποφασίσαμε βάση του αρχικού σχεδιασμού.

Επίτευξη Στόχου

Επίτευξη Στόχου

Η επίτευξη των στόχων είναι θέμα σωστού προγραμματισμού και συνεργασίας! Στην VK Solutions τηρούμε πάντα τα χρονοδιαγράμματα και παραδίδουμε επακριβώς ότι έχει συμφωνηθεί.

Οι πελάτες μας

Slider